Cégeknek
PDF Nyomtatás E-mail

Csapatépítés - MÁSHOGY!
Céges nyelvoktatás - ÉS TÖBB!
Szakmai gyakorlat és tapasztalatcsere - EXTRÁKKAL!

Ha céged dolgozóinak nem az unalomig ismert csoportos nyelviskolai vagy esetleg hozzátok kihelyezett képzési formátumú nyelvi oktatást szeretnéd biztosítani, hanem valami igazán újszerű csomagot szánsz nekik, próbáld ki ezt:

Nyelvtanfolyamot szervezni nem művészet. Egyénre/cégre szabott programokat, kézzelfogható tapasztalatokat nyújtani, valós nyelvi környezetben feledhetetlen élményekkel felruházni a résztvevőket... az már igen!
A Project EngVenture speciálisan és egyedi módon cégekre szabott változata ötvöz több olyan célt, melyek mindegyike külön-külön is alapvető fontosságú egy vállalkozás munkaerejének versenyképessé tételében.

Team-building: koherens és motivált csapat, munkahelyhez kötődő intenzív és pozitív élmények.
+
Nyelvtudás: versenyképes munkaerő, kitáruló önképzési lehetőség (internet, fórumok, idegennyelvű konferenciák stb.), szakmai magabiztosság.
+
Szakmai betekintés, know-how szerzés: fejlettebb gazdaság rokon szakterületének megismerése, tapasztalatok egyéni és csoport - sőt akár vállalkozás szintű - hasznosítása, kapcsolatépítés, később akár cégek közötti kooperáció, munkakapcsolat, nemzetközi együttműködés.

Ezt a kis koktélt a leghatékonyabban így adhatod be kollégáidnak - mintegy intravénás élmény-injekcióként:

Az "EngVenture" feliratú szurit beadva a résztvevők kívánság szerinti (elsősorban angol, de akár egyéb) nyelvterületi helyszínen, igény szerinti szakterülethez igazodó professzionális környezetbe pottyannak. A tanfolyamon megtervezett - és sokszor váratlan - kényszerhelyzetes szituációkba kerülnek, melyekben együtt, kreatívan, de élvezve a kihívást,  megoldást kell találniuk. Ily módon észrevétlenül használják az idegen nyelvet, megismernek idegen szakmai kultúrát, és menet közben egy igazán összeérett, együtt boldoguló és nem utolsó sorban jól mókázó csapattá gyúródnak össze.