Koncepció Helyszín
PDF Nyomtatás E-mail

Oktatási helyszíneink, melyek egyszersmind a kalandok kiindulópontjai is, többnyire a környékre jellemző hagyományos farmházak. Belül az összes modernkori kényelmi berendezéssel felszerelve - a teljesség igénye nélkül: TV, DVD, video, Hi-Fi, a konyhában mosó- és mosogatógép, mikró stb., - kívül maradéktalanul magán hordozva a környék építészeti stílusjegyeit. A szépen karbantartott kertben barbeque, esetenként medence, a nappaliban vidám, fatüzelésű kandalló növeli a melengető kényelmet.

A környéken karnyújtásnyira található élelmiszerbolt, posta stb., illetve 1-2 mérföldes körzetben körülbelül tíz, kifogástalan konyhával is büszkélkedő, remek pub.

Ez utóbbiak egyrészt a szocializációhoz nyújtanak kiváló színteret - és nyelvgyakorlásunk fontos helyszínei is lesznek, - másrészt az étkezéseket is ezek hangulatos falai között oldjuk meg. (Egyet kiválasztani butaság lenne, hisz ahány vidéki pub, annyiféle íz, miliő, történet és nem utolsósorban remek angol sör.)

Természetesen ki-ki kedve, pénztárcája szerint a ház tökéletesen felszerelt konyhájában vagy kerti grilljén is kreálhat egy ebédet vagy akár angolreggelit a frissen tanult receptek szerint, illetve hagyományosan főzőversenyt is szoktunk rendezni, természetesen a helyi ízeket és azokhoz kapcsolódó kifejezéseket megismerendő.

A nyelvterületi tanfolyamra vonatkozóan is hisszük, hogy egy tanulócsoport ideális esetben 6 fős. Ezért a kiválasztott oktatási helyszíneink is elsősorban erre a létszámra alapoznak.
Mindemellett lehetséges kisebb, minimum 3 fős mikrocsoportok szervezése is, ebben az esetben a helyszín eltérő lehet, de a jól felszereltséghez, stílusossághoz ragaszkodunk.

 

A képek illusztrációk, az oktatás helyszínei eltérőek lehetnek, de minden esetben igyekszünk ragaszkodni a vidékre jellemző stílushoz, és teljes felszereltséghez.